Loading..

Ring og hør nærmere +45 33 11 06 10

Kontakt PUK IT

Microsoft Certified Trainer (MCT) Forløb: 5 moduler, 5 ugers varighed

 • København 2017
 • kursusdage: 03/01, 10/01, 17/01, 24/01, 31/01
 • kursusdage: 07/03, 14/03, 21/03, 28/03, 04/04
 • kursusdage: 03/05, 10/05, 17/05, 24/05, 31/05
 • Århus 2017
 • kursusdage: 05/01, 12/01, 19/01, 26/01, 02/02
 • kursusdage: 09/03, 16/03, 23/03, 30/03, 06/04
 • kursusdage: 02/05, 09/05, 16/05, 23/05, 30/05
 • Odense 2017
 • kursusdage: 08/03, 15/03, 22/03, 29/03, 05/04
 • kursusdage: 01/05, 08/05, 15/05, 22/05, 29/05

Pris: 19.800,00 kr

Normalpris: 20.000,00 kr

Er I to deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 35.000 ekskl. moms.
Prisen inkluderer fuld forplejning, undervisningsmateriale samt diplom.
- Der tages forbehold for ændringer i programmet.
Alle priser er ekskl. moms.

Excel Master Uddannelsen (XMU)

Excel Master Uddannelsen (XMU) - Danmarks eneste sammenhængende Excel uddannelse.


Bliv ekspert i brugen af Excel og effektivisér din arbejdsdag.


Excel er, uden sammenligning, det mest udbredte regneark-program, og anvendes i dag af de fleste virksomheder til at facilitere det daglige arbejde. Ud over regnskabsopstilling kan programmet bruges til alt lige fra opstilling af tabeller, budgetplanlægning, udarbejdelse af forretningsplan, rapportering, analyse af data og effektivisering af opgaver. Desværre er det fortsat de færreste, der opnår fuldt udbytte af programmets mange funktioner. 


PUK IT udbyder derfor, i samarbejde med nogle af de dygtigste og mest kompetente Microsoft certificerede instruktører, Excel Master Uddannelsen (XMU). En uddannelse, der giver dig fuld indsigt i de mange muligheder, som findes med Excel. Du vil med denne uddannelse styrke dine faglige kompetencer og opleve optimeret effektivitet i din hverdag. 


Hvem bør deltage? 


Uddannelsen henvender sig til medarbejdere, som beskæftiger sig med databehandling i både private og offentlige virksomheder, men er også relevant for dig som blot har en interesse i at styrke dine it-kundskaber. Deltagerne på Excel Master Uddannelsen garanteres udbytte af uddannelsen uanset deres faglige baggrund, deres ansvarsområde og deres organisatoriske placering.


Undervisningsform


Undervisningen er konkret og arbejdsrelateret, og uddannelsen er tilrettelagt således, at du kan trække direkte på indlæringen i forbindelse med daglige arbejdsopgaver.


Uddannelsen er delt op i 5 obligatoriske moduler af 7 timers varighed med forelæsninger, plenumdiskussioner, cases og praktiske øvelser. Desuden vil deltageren og underviseren i fællesskab fastlægge deltagerens arbejdsopgaver i hele forløbet. Der vil være kontinuerlig sparring fra underviserens side, og rig mulighed for, at udveksle erfaringer og dele viden med andre deltagere.


Som deltager på uddannelsen får du adgang til et stort online uddannelsesmateriale med brugbare eksempler. Materialet er et overskueligt og letlæseligt uddannelsesmateriale på dansk og kan bruges som et effektivt opslagsværk efter endt uddannelse.


Praktisk information


Uddannelsen er rettet mod brugere af Excel 2007, 2010, 2013, 2016 og 365. Anvender du MAC skal du være opmærksom på, at der kan være forskel i brugerflade og funktionalitet.


Du skal selv medbringe en computer, med Excel installeret forud for uddannelsens start, da der løbende vil være praktiske øvelser i Excel.


Uddannelsen adskiller sig ved sin læringsform, der bygger på en kombination af moduler og e-learning.


Efter endt uddannelse vil du modtage et uddannelsesbevis/ diplom.


Der er kun et begrænset antal pladser, så derfor er det en god ide at tilmelde dig uddannelsen allerede nu, hvis du og dine kolleger vil være sikret en plads.


Vi glæder os til at byde dig velkommen på uddannelsen!


Se videoen og hør mere om uddannelsen.

Referencer MS Office

Excel for begyndere

"Rigtig godt og lærerigt Excel kursus. Kurset var for begyndere, men selvom jeg sad med lidt erfaring inden for området - fik jeg mange gode input, og fik opfrisket gammel viden men også tilføjet ny viden. Undervisningen foregik med god humor og med kompetente undervisere. Super god læringsdag, hvor tiden fløj afsted. Kurset kan varmt anbefales."

Gurli Arentoft
Administrativ medarbejder Billund Kommune

Excel for begyndere

"En utrolig spændende og lærerig dag, som ved hjælp af en kombination af teori, praktiske øvelser og ikke mindst underviserens egne praktiske fif og sprudlende humør, gav os et fantastisk indblik i et ellers tørt stof om Excel. Underviseren forstod at føre os sikkert gennem dagen, så alle var med uden at det blev kedeligt og tungt. Mine forventninger til dagen blev indfriet til fulde og gav inspiration til selv at lære mere. Kan varmt anbefales."

Anne Madsen
Afdelingssygeplejerske Herlev Hospital

Excel for begyndere

"Rigtig godt og lærerigt Excel kursus. Kurset var for begyndere, men selvom jeg sad med lidt erfaring inden for området - fik jeg mange gode input, og fik opfrisket gammel viden men også tilføjet ny viden. Undervisningen foregik med god humor og med kompetente undervisere. Super god læringsdag, hvor tiden fløj afsted. Kurset kan varmt anbefales."

Gurli Arentoft
Administrativ medarbejder Billund Kommune

Excel for begyndere

"Super underholdende og lærerigt Excel kursus. Jeg føler, vi kom hjem med nogle gode fif, der gør brugen af Excel i vores hverdag lidt nemmere for os. Kurset var sammensat velovervejet. De lidt tungere ting inden for brugen af Excel var placeret midt på dagen, så vi hverken var trætte fra morgenstunden eller udkørt sidst på dagen. Foredragsholder Henrik afholdt kurset, og han præsterede at gøre det på en humoristisk måde og på et niveau, så vi alle kunne være med og samtidig følte os underholdt i løbet af dagen. Dagen fløj af sted, og da kurset var færdig ønskede man egentlig bare mere info. Har allerede tilmeldt mig ”Excel for øvede”, som jeg glæder mig meget til."

Jannie Iversen
Sekretær Aalborg Kommune, Familie og Beskæftigelsesforvaltningen

Excel for øvede

"Henriks evne til at give forståelse for Excels opbygning (papkassen og "sminken"). Det giver en klar ide om hvordan det grundlæggende fungerer. I det hele taget vil jeg give Henrik stor ros. Det er sjældent at jeg kan "holde" til en hel kursusdag, hvor man sidder stille. Men Henrik gjorde det interessant med sin levende fortælling og energi. Sød kursusleder - gode lokaler - dejlig frokost!"

Dennis Høilund
Ejendomsmægler DB Højby - Ellinge Lyng ApS

Excel for øvede

”Jeg synes hele kurset havde et super godt flow, hvor kombinationen af teori og opgaver supplerede hinanden rigtig godt. Dejligt med undervisere der viser de vil være der og forstår at tilsætte den rette mængde humor til deres forklaringer. Stor ros til Henrik, som var hovedunderviser på dagen, han klarede det super godt. Og Michael supplerede rigtig godt, når der var tid til at løse opgaver.”

Helle Meldgaard Kik
Udlejning AAB Vejle

Excel for øvede

”En meget lærerig dag – Michael Martinsson er en dygtig og rolig underviser, som formår at formidle stoffet på en let og forstående måde. Det er et plus at opgaverne samt svar bliver sendt pr. mail, så der er mulighed for at øve sig efter kurset. Så alt i alt en rigtig givtig dag."

Caroline Brasch
Salgskoordinator Kriminalforsorgen

Excel Master Uddannelsen

”Jeg syntes at det har været et fantastisk uddannelsesforløb. Og jeg har fået meget ny viden med hjem, og glæder mig til at arbejde videre med det jeg har lært. Michael har været en fantastisk underviser, stor ros til ham.”

Janni Brosø
Økonomimedarbejder Slagelse Kommune, Center for Skole Slagelse Musikskole

Excel Master Uddannelsen

”Det er meget svært at udpege noget der var det bedste, da der var den fantastisk god sammenhæng mellem modulerne og deres indhold. Dette takket være Micahel's fremragende undervisning og didaktiske evner. Selv indhold jeg ved jeg ikke kommer til at anvende i mit nuværende arbejde blev vedkommende og interessant.”

Gitte Riis Hansen
Forsknings- og innovationskoordinator University College Sjælland

Excel Master Uddannelsen

”Det var er en stor fordel at have et sammenhængende forløb for EXCEL. Derfor godt. Og Henrik Gotha Jørgensen er den bedste underviser jeg i mit 55 årige lange liv har været undervist af. ... jeg har mange uddannelser og efteruddannelser)”

Grethe Jansen
Entreprisestyring, anlæg og vedligehold Vejdirektoratet Skanderborg

Excel Master Uddannelsen

"Det var en utrolig god uddannelse. Godt at vi var de samme deltagere igennem forløbet. Godt at der var sammenhæng - så man kunne trække noget af det frem som vi gennemgik i starten - og bruge (supplere med) i de senere moduler. Godt at vi var 10-12 på holdet, på den måde var der tid til at få hjælp når nødvendigt - og at kunne spørge til særlige arbejdsrelevante ting. Det var en virkelig god uddannelse..."

Laila Østergaard
Bogholder, afdelingsleder Døvefilm

PowerPoint kursus - Den visuelle og effektfulde præsentation

”Hele kurset var godt og inspirerende. Der var en god tone og Michael forstod at holde gejsten igennem hele dagen."

Marianne Thybo Ibsen
Team og projektkoordinator Spectre A/S

PowerPoint kursus - Den visuelle og effektfulde præsentation

”Super kursus med super undervisning og støtte, samt super fint lokale til det antal vi var. Og god service. Jeg er (som sædvanlig) rigtig glad og tilfreds. Tak!"

Stacey Stuart
Demenskonsulent Hillerød kommune

PowerPoint kursus - Den visuelle og effektfulde præsentation

”Det hele var godt - Michael var god til at forklare og formidle - og jeg fik en masse gode nye tips med hjem som jeg bruge når jeg laver PPT præsentationer. En rigtig god dag – hvor alt fungerede :-)”

Pernille Glavind
Redaktør Cryptera A/S

Outlook kursus - Effektiv brug og organisering

”Der var rigtig mange gode fif til at effektivisere hverdagen og det var meget udbytterit og en god øjenåbner. Ole er meget inspirerende som underviser og har virkelig fokus på praktisk håndtering i hverdagen.”

Gitte Karmark
Adm. direktør Naesborg A/S

Outlook kursus - Effektiv brug og organisering

”Hele kurset og opbygningen af undervisningen var super godt. Meget tilfredsstillende og godt med praktiske øvelser. Intet var uinteressant. Alt var super godt. ROS ROS ROS. Kommer gerne igen!”

Mette Marie Elbæk
Sekretær Bioneer A/S

Outlook kursus - Effektiv brug og organisering

”Mapper og organisering, farveinddeling og opgavedeling var det bedste ved kurset - godt formidlet, sjove eksempler fra hverdagen. Dejlig mad og gode omgivelser.”

Maria Bjørking
Leder af Sundhedsplejen Ballerup kommune Sundhedsplejen

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Det var en helt gennemført god dag! Jeg har hørt Chris MacDonald tale om energi og motivation flere gange, og jeg har hver gang fået en masse input med mig hjem. Det er lidt som at få et kærligt men bestemt spark bagi, men ikke bare et spark - også en masse tankevækkende viden og metoder til at komme videre i sit liv - både arbejdsmæssigt og privat. Og så er han utroligt humoristisk og underholdende at høre på - jeg tror, vi grinede mindst 100 gange i løbet af dagen."

Anne Bjerrekær
Museums chef Museum Horsens

Virksomheder

-som deltager på vores konferencer, kurser og uddannelser
 • Lundbeck
 • Nordea
 • CSC
 • Pharmakon
 • Novo Nordisk
 • Siemens
 • DTU
 • Real Dania
 • Tryg Garanti
 • PFA Pension
 • OK amba
 • Undervisningsministeriet
 • Top Danmark
 • TDC
 • Europæiske Rejseforsikring
 • Kulturstyrelsen
 • Københavns Kommune
 • Coloplast
 • Telenor
 • McDonald's
 • DFDS
 • Gjensidige Forsikring
 • Q8
 • Bella Center Copenhagen
 • Modström
 • Maersk Oil
 • FLSmidth
 • Grundfos
 • Jyske Finans Ekspres
 • Århus Købmandsskole
 • Scandinavian Tobacco Group
 • Fødevareministeriet
 • Naturstyrelsen
 • Folketinget
 • OBH-GRUPPEN
 • Danske Bank

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller mangler information, er du altid velkommen til at kontakte PUK IT på telefon +45 33 11 06 10.

Med venlig hilsen /
Yours sincerely

PUK IT ApS

Sankt Annæ Plads 13

1250 København K

Tel.: +45 33 11 06 10

Fax: +45 45 76 71 71

Email: pukit@pukit.dk

Program

Modul 1: Opbygning af regneark, formler og daglig brug af Excel
 

Dette modul har til formål at give dig en grundig introduktion til Excel. Du får en forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de daglige faciliteter i programmet. Efter kurset vil du være fortrolig med at arbejde i Excel, og vil kunne bruge det til at løse mange forskellige arbejdsopgaver.

Herunder:

- Opbygning og arbejde med regneark
- Beregninger og formler
- Formatere data
- Diagrammer
- Opsætning og udskrivning.

Modul 2:  Funktioner og dynamiske formler
 

I dette modul stilles der skarpt på funktioner i Excel. Funktioner er rygraden i Excel og en slags automatiske formler. Med funktioner kan du løse mange problemstillinger og dermed også spare tid. Funktioner anvendes til at foretage simple og avancerede beregninger, at bearbejde og manipulere data samt at løse problemstillinger på en nem måde.

Herunder:

- Forståelse og anvendelse af funktioner
- Statistiske og matematiske funktioner
- Funktioner med kriterier
- Logiske test med forskellige svar
- Opslags- og sammenligningsfunktioner
- Dato funktioner.

Modul 3: Databehandling og data på tværs
 

I dette modul lærer du at bearbejde, rense og klargøre data på en smart måde. Du lærer at udnytte nogle af Excels mange indbyggede funktioner og at skabe dynamiske og automatiske løsninger. Du lærer også at importere data fra andre kilder samt at arbejde på tværs af flere ark og projektmapper.

Herunder:

- Import af data fra andre kilder
- Arbejde på tværs af ark og projektmapper
- Effektiv databehandling
- Rensning af data.

Modul 4: Pivottabeller og håndtering af store datamængder
 

Dette modul gennemgår, hvordan du kan analysere, rapportere og arbejde med store mængder af data i Excel. Du lærer desuden at arbejde med Pivottabeller.

Herunder:

- Strukturere store datamængder
- Arbejde med store datamængder
- Analyse og overblik over store datamængder
- Pivottabeller.

Modul 5:  Brugervenlige regneark med automatisering og makroer
 

I dette modul lærer du at udvikle brugervenlige Excel regneark med automatik – enten til eget brug eller til andre. Du lærer desuden at oprette makroer ved hjælp af makrooptageren.

Herunder:

- Tilpasning af Excel
- Skabeloner og deling
- Beskyttelse og datakontrol
- Kontrolelementer
- Makroer.

   

Det kan anbefales, at du/I tilmelder dig/jer hurtigt da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding kan ske ved at udfylde formularen nedenfor eller ved direkte kontakt til PUK IT på pukit@pukit.dk.

Tilmelding

1Lokation og Dato
2Faktura eller online betaling?
 • Faktura
  Ved tilmelding via formularen på denne side, eftersender vi faktura for den valgte konference lokation og dato.

  Online betaling
  Ønsker du istedet at tilmelde og betale din konferencedelstagelse online, med det samme, for den valgte lokation og dato foroven? Betal online her.

3Dine informationer
 • Jeg har læst og accepteret betingelserne*